0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Аліна Паш: “Ти мусиш бути чесним із самим собою”



В ефірі ALL STARS Talks була Аліна Паш - сучасна українська хіп-хоп виконавиця про стиль, музику та спорт у своєму житті.



Створивши новий трек, ти спершу даєш послухати його друзям?
Я люблю поділитися з найближчими, і у мене є певна, важлива для мене, фокус-група, і їм я показую. Не завжди я отримую позитивний відгук, не завжди вони розуміють все, що я намагаюся впустити в проект. Мені дуже подобається дивувати свою аудиторію. Я ділюся з близькими і треками, і візуалом. Зараз, наприклад, я працюю над колисковою. Вона буде незвичайна. Я планую провести інтерв’ю зі своїми подругами, котрі вже народили, щоб краще розуміти материнські почуття.

Ти абсолютно інша особистість. Що вплинуло на те, щоб ти була такою відкритою та відстоювала свою позицію щодо соціальних питань?

Я пройшла всі стадії від фальшивості до самої себе. І, мабуть, тільки те, що я змогла подивитись на себе чесно, дало мені можливість тверезо мислити і дізнатися цінність справжнього. Звичайно ж, я зустріла багато цікавих людей і деякі з них мені допомагали, а інші - робили біль і допомагали. Ти мусиш бути чесним із самим собою, тож я б хотіла, якби люди мали бажання подивитись собі у вічі і не прикриватися моментами, які стопорять їх розвиток. 

Яке в тебе відношення до компліментів щодо зовнішності?
Я не викладаю фото свого тіла в Інстаграм і мені в цілому не подобається оголюватися. Компліменти я дуже довгий час не вміла приймати, але нині навчилася. Я зрозуміла, як гарно бути жінкою і навчилася приймати це. Жити із розумінням, що ти - жінка, ти можеш отримати комплімент, можеш незвичайно подивитись в очі - і це прекрасно. Мені не хочеться робити операції і якось страждати, щоб хтось більше тішився. Моя душа сама вибрала таке тіло і я не піддаюся впливу більшості.

Ти вважаєш свої тексти глибокими?
Хіба це я оцінюю? Мої тексти про моє особисте, для мене вони можуть бути глибокими, а для когось зовсім ні. Я пишу про те, що мене турбує, я говорю про те, що є в мене довкола і я цим пишаюся.

Чим ти займаєшся нині заради творчого розвитку? 
Я дуже  багато чого хочу знати і вміти. Не вмію ще згрупувати себе, багато помиляюсь, але і багато працюю, аби отримати хоча б якийсь видимий результат. Десь ловлю себе на заздрості до людей які мають більше сил та можливостей. Мені дуже подобається саморозвиток, я зрозуміла йогу і відчула її. Допомагають танці та репетиції, ми готуємося до шоу. 

Які в тебе плани на майбутнє?
Окрім запланованого випуску ЕР, я полізла у кіно. Весною ви побачите мене на екранах кінотеатру у фільмі “Бурштинові копи”.  Також я планую випустити два кліпи на цікаві треки, тож скоро приступимо до зйомок. 

В тебе є улюблена пара взуття?
Історія малої Аліни. Я пригадую себе на першому курсі, я вже в Києві. Я стояла перед магазинами Nike чи Puma, частіше на Хрещатику перед Nike. Дивилася і плакала, бо я не могла нічого купити собі там. І так продовжувалося певну кількість часу, я довго мріяла про класні кроси. А тепер я отримую кайф, коли можу придбати круту пару, розповісти про неї своїм слухачам. Я пам’ятаю свої сльози, ніби це було вчора. Я вважаю, що кросівки - це щось дуже особливе, і дійсно гарна пара має бути у кожної людини.

Як формувався твій стиль?
Він дійсно саме формувався, я носила абсолютно різний одяг і завжди любила експериментувати. Не дивлячись на те, що мама була вчителькою в моїй школі, а батько був полісменом, батьки завжди давали мені право вибору. І які б вони не були консервативні, я все одно завжди була вільна у своєму виборі. Я хочу, щоб і моя дитина в майбутньому була такою, яка вона є.

Ти займаєшся спортом?
Так, спорт необхідний мені як для психологічного стану, так і для фізичного. Я “за” фізичну підготовку людей, хоча не можу сказати, що я не вилажу з залу. Насправді я б хотіла більше часу приділяти спорту. 

converse-logo-56.png