0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Андрій Spaalm: «Робіть все так, що б у вас запитували поради»

У прямому ефірі ALL STARS Talks Андрій Spaalm - рэп виконавець з Києва, бітмейкер, продюсер та учасник об‘єднання Circle Cartel!


- Мене звати Андрій, мені 26 років, я з провінції Калинівка, я виконавець, бітмейкер, артист, учасник творчого об'єднання «Circle Cartel».


- Як ти прийшов у музику?

- З музикою я дружу з дитинства, реп прийшов до мене в 17-18 років. Вмію грати на гітарі та трохи співати. У жанрі реп я почав виконувати з 22 років, завдяки порадам моїх хлопців й повчанням почав працювати.


- Яку музику ти слухаєш?

- Я не меломан, слухаю щось одне до дірок, у мене є плейлист, який я можу довго слухати й не шукати нічого нового. Зазвичай це західна хіп-хоп, реп-музика, люблю музику, яку роблять від душі.


- Скільки займаєшся бітам?

- Це почалося у 18-19 років, я був в собі не особливо впевнений, тому почав з бітів, ти можеш бути сам собі людина-оркестр, можна з нуля самому зробити цілу композицію.


- Дай життєву пораду.

- Не просити у когось поради, людині ніхто не потрібен, щоб розібратися в собі. Робіть все так, що б у вас запитували поради.


- Ким ти працюєш?

- Я працюю барбером.


- Скільки витрачаєшь на місяць грошей?

- Я боюся рахувати. Тому що впевнений, що мене ці цифри не порадують, відсотків 75 від заробітку я витрачаю, а решта, це фінансова подушка.


- Займаєшся спортом?

- Мене природа нагородила гарним обміном речовин, вранці я обов'язково роблю зарядку, зараз мене повністю влаштовує мій вигляд.


- Розкажи про свої тату?

- Перше тату я набив в 17 років, це був напис на грудях на адресу моєї мами, після третьої тату, я перестав рахувати.


- Як прийшла ідея створити Cartel?

- Він був створений, до того як ми з хлопцями підключилися, був хлопець дизайнер, у якого був свій движ і ми вирішила приєднатися до них і робити речі та займатися музикою.


- Розкажи про свій стиль?

Я не ношу яскраві речі, я люблю однотонні речі, люблю певні відтінки, написи, найчастіше я тарюсь на секонді. Люблю оверсайз, комфортний одяг та кросівки Nike без шнурків.



converse-logo-56.png