0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Dixi: «Я відшила свій бренд одягу і незабаром випущу його»

ALL STARS Talks з Dixi — R&B-виконавиця та блогер.


- Розкажи трохи про себе?

- Мене звати Діана, мені 19 років, живу у Києві. Взагалі, я дуже випадково почала робити музику, це почалося під час карантину, я написала один текст і мої друзі змусили мене піти на студію та записати його. До цього я не займалася музикою та не ходила на вокал.


- Розкажи про свою першу пісню.

- Першу пісню я писала вдома у свого знайомого, просто у кімнаті, де був мікрофон. Він написав мені музику і ми записали пісню.


- Про що була твоя перша пісня?

- Вона була про мої почуття, хлопця, кохання. Я написала її англійською мовою.


- Що тебе надихає?

- Жінки, вони неймовірні, а також погані періоди у моєму житті


- Хто із виконавців тобі подобаються?

- Brent Faiyaz, Summer Walker, Jorja Smith.


- Чи були в тебе виступи?

- Ще ні, запрошували, але я відмовлялася.


- Чим ти займаєшся, окрім музики?

- Я відшила свій бренд одягу і незабаром випущу його.


- Розкажи про свій стиль?

- Звичайно я люблю оверсайз, великі худі, але також останнім часом я зрозуміла, що я все ж таки дівчина та стала носити жіночніший одяг.


- Як ти ставишся до того, щоб співати не свої пісні?

- Я ще не пробувала співати чужі пісні. Я мала досвід написання треку з моїм другом, але наші смаки розійшлися і в нас не вийшло. Але я не проти спробувати таке. Може колись я й заспіваю пісню, яку написала не сама.


- Розкажи про історію, пов'язану з Nike?

- У дитинстві я ходила на танці та ми займалися в звичайних кросівках, але одного дня прийшла моя подружка в мега класних кросівках, яких ні в кого не було, це були Air Jordan 1 ще в якомусь незвичайному забарвленні. Тоді я в них закохалася і випросила у своїх батьків Air Jordan 1, я була найщасливішою дитиною.


- Розкажи про спорт?

- Раніше я танцювала, також займалася гімнастикою, ходила на тайський бокс, мені це дуже подобалося. Зараз я тренеруюсь майже кожен день вдома сама.


- Завдяки чому ти стала відомою?

- Була платформа Musical.ly , зараз це TikTok. Я знімала там танці зі своїми друзями і так мої відео набирали популярності, моя аудиторія зростала і так зросла до 300 тисяч. Потім на півтора роки я взяла паузу, і мої підписники почали йти. Зараз в мене 400 тисяч підписників та я знімаю різні відео, мої аутфіти, танці і таке інше.


- Які в тебе плани на майбутнє?

- Презентувати свою лінійку одягу та випустити ЕP.



converse-logo-56.png