0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Evka Rox: «Мрія кожного діджея – зіграти на Burning Man»

01.jpg


Evka Rox яскрава в усьому, що робить – діджеїнг, блогерство, моделінг. Про свої захоплення і плани вона розповіла на ALL STARS Talks.


- Розкажи про себе, як тебе звати насправді?
- Історично склалось, що у мене кілька імен. Але насправді мене звати Олена Ільїна.
Це гарне ім’я, але мені хотілося чогось більш різкого. Тож обираючи псевдонім, я взяла польський варіант імені Єва – Ева, і вийшло Евка Рокс. Проте люди все одно називають Євкою, тож м’якості позбутися не вдалося :)

- Як і з чого розпочалося твоє діджейство? Чим ти займалася раніше?
- Я займаюся діджеїнгом останні два роки. Мені близьке клубне середовище і я знайшла справу, що дозволяла розкритися по-новому. У танцях ніхто не помітить помилки, ти робиш це для себе. А тут – більш відповідальна робота. "

До цього 10-12 років танцювала – у дитинстві народі танці, потім хіп-хоп. А ще у мене з дитячих років шалена пристрасть до Майкла Джексона. Крім танців була купа всього – малювання, шиття, дизайнерство, і все це часом виринає зараз. Шию купальники, костюми для себе та друзів.

- Із чого потрібно починати? Чи був у тебе наставник або ти все робила сама?
- Мене підштовхнув і підтримав мій чоловік. Довгий час я відкладала це бажання, а він купив обладнання і сказав – грай, відпрацьовуй... Це було виключно для себе, поки друзі не покликали мене грати на відкритті свого бару. Під час сету ноги тремтіли, сильно хвилювалася, а опісля люди почали запрошувати виступати – думали, що я давно граю.



02.jpg


- У тебе вже є власні треки?
- Я тільки починаю вивчати програму для цього. Є діджеї – продюсери, які пишуть музику, багато часу проводять у студії. Поки що я туровий діджей – обрала більше виступати, бути на сцені.

- Чим тобі подобається діджеїнг?
- Це професія, де я можу робити все, що завгодно. Можу писати музику, змінити ім’я і пробувати себе у нових форматах, можу написати що-небудь, що буде грати на радіо. Стільки можливостей! Думаю, ремікси на україномовні треки зайшли б.

- Розкажи про важливі для себе проекти, які стали трампліном, були гучними, яскравими.
- На мене сильно вплинув конкурс MTV, в якому я брала участь у 2009 році. Необхідно було вести свій профіль на сайті, викладати відео з піснями, танцями, доводити, що ти фанат музики. З усієї країни обрали 20 людей, а потім у фінал вийшли шестеро – і я була серед них. Ми поїхали до Німеччини на вручення премії MTV. Були на вечірці з зірками, наприклад, там були Placebo. З цією компанією ми досі спілкуємося і щороку їздимо на церемонію MTV.

- Розкажи про себе як модель.
- Коли ми познайомилися з чоловіком, то обидва були ніким. І так склалося, що він став моїм фотографом, а я – його моделлю. У нас добре виходило, і мене почали кликати на інші проекти як модель, а його – як фотографа. 




03.jpg

- Які країни тебе надихають, де хочеться побути після концерту?
- Для мене місце сили – море. Щоразу, коли є нагода вирватися на узбережжя, вирушаю туди.  


- Як ти поєднуєш поїздки з двома дітьми?
- Допомагає чоловік, або з ними сидить мама, коли нас обох нема.

- Діти бувають на твоїх виступах?
- Здається, ще жодного разу. Але вдома бачать мене за роботою.

- Розкажи про спорт, що ти любиш окрім танців?
- Плавання. Це одночасно вправа на всі групи м’язів, плюс карідо, при цьому ти розслабляєшся – приємно!

- У тебе багато взуття? Що ти любиш носити?
- Доволі багато – половина це підбори, але 5-6 пар кросівок є. Найулюбленіша пара – Nike Air Force.

- Що із фільмів і книжок тебе вразило з того що можеш пригадати?
- Я люблю наукову фантастику. І люблю, коли добре все пояснено, як «Коротка історія часу» Хокінга. Ми з чоловіком ходимо на психологічні тренінги, копаємось у собі і намагаємося стати кращими для себе та один для одного.

- Скільки часу ти приділяєш інстаграму?
- Зазвичай зранку я прокидаюсь і одразу роблю пост. Вдень зайнята іншими справами і тільки ввечері заходжу подивитись коментарі. Є заготовки постів про всяк випадок – це вже оброблені фотографії. Цікаво, хронологія життя іде. Інстаграм дуже допомагає – вся моя робота, контакти зав’язані на ньому.

- Які столиці ще хочеться підкорити?
- Наші діджеї постійно літають до Китаю, але це зовсім не мій напрямок. Мені цікаві Штати, але там теж не зовсім той формат музики. Поки що Тель-Авів цікавий, а ще Іспанія – на Ібіці було б круто зіграти.

- Які майданчики, фестивалі хотілося б відвідати?
- Мрія кожного діджея – Burning Man. Цього року сподіваюся туди потрапити. А грати там – це ТОП. 




 



Фото:
 Рудаков Роман
Відео: Саляр Алі
© 2019 ALL STARS Talks



converse-logo-56.png