0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Giga Uno: «Успіх не приходить швидко, це завжди результат плідної праці»

giga-anons.jpg


Giga Uno – реп-виконавець, учасник RapSoxBattle, чвертьфіналіст «Битви за респект». На зустрічі ALL Stars Talks він розповів про хіп-хоп вечірки, запеклі реп-баттли і майбутні проекти.


– Розкажи, що означає твоє ім'я? Чи є в ньому якийсь особливий сенс? І чому ти вирішив змінити Giga1 на Giga Uno?
– Насправді, нічого особливого в ньому немає, я не мав на увазі, що я номер один. Просто у якийсь момент вирішив, що хочу змінити ім'я як символ нового старту, але так, щоб нічого не змінилось. Ми з командою довго думали і вирішили, що Гіга Уно – це найкращий варіант.

– Розкажи про хіп-хоп культуру в Україні. Наскільки вона розвинена? Чи складно зібрати повну залу слухачів і організувати подібний захід?
– Стан хіп-хоп культури в Україні поганий. Наприклад, у Штатах це масова музика, її використовують у топових кінофільмах. Але в нашій країні люди ще не навчились поважати подібний стиль, головні редактори музичних каналів вважають хіп-хоп субкультурою. І це найбільша проблема, адже у нас дуже багато талантів. Я чув хлопців у різних українських містах, і їхній талант вражає. Але для того, щоб досягти успіху в цій сфері, потрібно або багато грошей, або гарні знайомства.

– У кожного артиста бувають періоди, коли ти маєш заробляти, щоб забезпечувати себе та свою музику. Розкажи, як це було в тебе?
– Питання про сумісність заробітної плати і музики стояло завжди, бо родині потрібно багато коштів. Тяжкі періоди наступають періодично. Іноді цей цикл може затягнутись на три роки успіху, а потім спаду, або ж навпаки. Я працював і продавцем морозива, і офіціантом, але згодом усе пов'язав із музикою. Відтоді я працюю не лише на музику, але й на себе.

– Є, наприклад, пісня про кота, яку слухає велика аудиторія: від дітей у садку до бабусі на кухні. Як складати такі пісні?
– Не чув пісню про кота, але колись теж хотів складати пісні, які би слухало чимало людей, від бабусь до бізнесменів. Для цього потрібно співати про кохання, про літо, про щось широке і доступне кожному.

Я не намагаюсь комусь сподобатись, я роблю те, що подобається мені. Якщо людина занадто добра чи зла, мої пісні прийдуться їй не до смаку.

– У тебе є пісня, в якій є слова: «У меня нет Versace и Prada, но я на стиле, Nike – сила». Розкажи, що для тебе Nike?
– Раніше це були омріяні кросівки, на які мені бракувало коштів. Перші оригінальні Nike у мене з'явились лише у 29 років. Це були білі Air Force із червоним свушем і підошвою. Одного дня я зайшов до магазину Nike на Хрещатику, щоб подивитись на кросівки, тоді мене впізнав консультант і зробив знижку у 50% відсотків. За 3 роки в мене було вже 30 пар.

Nike – це зручність і стиль. Я постійно в русі, тож зручність – це головне, що має бути у взутті. Саме тому я обираю кросівки Nike для виступів.



01.jpg
02.jpg
03.jpg

– Чи є в тебе кумири?
– Я рівняюсь на кращих, беру приклад із тих, у кого палають очі від музики. Я за тих людей, які розмовляють через мистецтво і ніколи не зраджують собі, отримуючи при цьому насолоду. Для мене Баста – приклад звичайної людини, яка досягла великого успіху.

– Можеш дати пораду тих хлопцям, які лише починають свій шлях? Як удосконалювати навички, аби стати професіоналом у цій сфері?
– Поради я зможу давати лише тоді, коли сам досягну вершини успіху. А зараз можу поділитись лише тим, що колись дізнався від наставників.

По-перше, ніколи не здаватись, як би тяжко не було, і продовжувати рух для досягнення мети. Якщо ти написав нову пісню, треба дати послухати її незнайомій людині, аби почути правду. Бо лише робота над помилками може привести до справжнього успіху. І щоразу намагатись зробити ще краще, ніж було до цього. Наприклад, коли я готуюсь до нового баттлу, то прослуховую свої попередні пісні, аби вдосконалити їх, пропрацювати помилки, допущені минулого разу.


Ніколи не здаватись, як би тяжко не було, і завжди продовжувати рух для досягнення мети


Головне – пам'ятати, що успіх не приходить швидко, це завжди результат плідної праці. Бувають винятки, коли результати з'являються швидко, але цим людям допомагають професіонали, які знають, як продати продукт.




Фото: Віталій Юрасов

© 2018 ALL STARS Talks



converse-logo-56.png