0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Коля Серга: “Мені потрібен я, решта додається.”

В прямому ефірі AllStars Talks Коля Серга. Коля, автор та виконавець пісень, один з ведучих “Орел і решка”, розповів про себе, про свій шлях та про натхнення.


- Назви нам кілька фактів про себе

- Я багатогранний, учасник шоу “Орел і решка’’, КВН, Фабрики зірок.


- Розкажи, чому ти був один в команді в КВН?

- Спочатку у мене була команда з 3 чоловік, вона була не амбітною, андеграундною і я розумів, що не хочу рухатися в цьому напрямку. Я грав в будь-яких лігах, які мені траплялася, і тут одного разу я дізнався про гру за один день і мої хлопці не могли виступити й я вирішив грати один.


- Розкажи про свою книгу?

- Вона буде випущена в аудіо форматі, там 27 композицій, в оркестрових аранжуваннях, він пафосний, але в той же час теплий. Так само будуть 12 роликів. Два альбоми по 27 треків, аудіокнига на 54 композиції та друкована книга.


- Розкажи про участь в “Орел і решка’’?

- Не пам'ятаю поганих моментів, я радий, що це було, було багато хороших моментів. Я пішов з програми, бо зрозумів, що це не моє, я музикант і хотів займатися музикою. Я повернувся в музику, але не відчував себе так само добре, як було раніше й через рік я закінчив з музикою та пішов працювати креативним продюсером в агентство. В 2018 році я знову пішов в  “Орел і решка’’ та в один момент я зрозумів, що я вперся в стелю і пішов звідти. Я полетів навчатися в “Штати’’ і зрозумів, що хочу займатися музикою.


- Що тебе надихає, щоб писати?

- Мені потрібен я, решта додається. Потрібні переживання, хороші або погані враження. Для того щоб писати потрібно перебувати в русі.


- Розкажи про свої прикраси?

- Якісь з поїздок, кільця я купую у Олени Макух, чотки люблю носити, вони виглядають красиво і коли я сиджу на зустрічі, я їх знімаю, перебираю в руках і це мені допомагає заземлитися.


- Розкажи про плани на майбутнє?

- Плануємо тур по Україні.


- Яка улюблена пара кросівок Nike?

- Nike Air Max, у мене багато пар їх було і чорні і білі, вони дуже зручні, комфортні.


- Займаєшся спортом і якщо так, то як часто?

- Вранці займаюся фіз. культурою, стане тепліше, піду плавати в басейн. Іноді медитую.



Запис ефіру: https://www.instagram.com/allstarsua/tv/CLcceXrhXaP/

converse-logo-56.png