0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Марина Карпій та Гіга Дедаламазішвілі: «У коханні немає національності»

АLL STARS Talks з участником групи Mgzavrebi Гіга Дедаламазішвілі та його дружною, відомим фотографомМариною Карпій


- Марина, як ти прийшла до фотографії?

- У 2006 році я почала займатись фотографією, мені було 16 років, спочатку була фотошкола, потім курси та й взагалі все що існувало в Києві пов'язане з фотографією. Я відразу знала, що хочу присвятити своє життя фотографії. Це моя улюблена справа, і я ніяк цим не перегорю.


- Гігі, чим ти займався в 2006 році?

- У 2006 році в мене був перший концерт, з цього концерту все і почалося. Розпочалося з того, що я вчився на юриста, потім я захотів стати актором і почав вчитись у театральному інституті. Потім я почав писати пісні та мої друзі взяли інструменти й ми почали це діло.


- Марина, розкажи про свій фототур?

- Фототур зародився завдяки Грузії, Грузія розкрила мені пейзажні фотографії та я подумала, що можу запрошувати сюди своїх однодумців. Вже було 10 турів, цей проект про натхнення, спочатку цей проект був тільки в Грузії. В цьому році ми зробили перший тур в Україні. Круто, що не тільки фотографи, а й звичайні люди мають можливість доторкнутися до цієї атмосфери фотографії та природи.


- В якій ще країні ти хочеш зробити свій фототур?

- Дуже хочу зробити в Сицилії, мені дуже близький цей темперамент.


- Гіга, чи є пісні, які ще ніхто не чув?

- Є, поки хтось не скаже, сто разів, що це найкраща пісня, я все буду сумніватися в ній. Напевно коли я перестану хвилюватися перед виходом на сцену або перед виходом моєї пісні, то я закінчу з музикою.


- Марина, як ти фотографувала під час карантину?

- Коли почався карантин, я почала фотографувати людей онлайн, вони ставили камери, підключали ноутбук і до нього підключалася я, я налаштовувала саму камеру, всі її функції і так відбувалися зйомки, я і далі буду продовжувати так фотографувати.


- Що потрібно для успішного фотографа?

- Зараз дуже велика конкуренція, на просто якісної фотографії зараз не виїдеш. Зараз потрібно бути дуже талановитою, активною та ідейною людиною.


- Гіго, чим ти зараз займаєшся під час карантину?

- Зараз я займаюся спортом, я захотів схуднути і схуд на 20 кг. Я багато читаю, ми встигли зробити міні ремонт в квартирі, цей рік точно пішов мені на користь.


- Скажіть чого хочеться після карантину?

- Раніше ми могли в будь-який момент сісти на літак і полетіти в будь-яке місце, зараз такої можливості немає і цього дуже не вистачає. Ми мріємо, щоб люди могли збиратися великими компаніями, більше спілкуватися, могли не надягати маски, займатися спортом.


- Є історії пов'язані з Nike?

- У дитинстві Nike був моєю мрією, тому що раніше не було можливості його купити. Пам'ятаю вийшла пара NikeAir Max чорні з помаранчевим і це був перший сувенір з гастролей Гігі мені.  Взуття Nike було першим спортивним взуттям, яке я почав одягати на концерти. 


- Якого жити з грузином?

- Грузини дуже запальні і ранимі люди, спочатку ми багато сварилися, а зараз ми не сваримося, нам не до цього.


- Якого жити з українкою?

- У коханні немає національності. Я закохався саме в Марину.


converse-logo-56.png