0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Олександр Куровський “З часом я зрозумів, що це приносить мені не тільки непогані гроші, але й задоволення від самого процесу.”

В прямому ефірі All Stars Talks Олександр Куровський - професійний ведучий, блоггер та засновник ютуб-шоу “Батл дурних жартів”!


- Що для тебе сьогодні найближче?
- В першу чергу я хороший чоловік! На рахунок професії - я ведучий та блогер. І зараз я більше сил направляю на блогінг та ютуб-проекти, адже через пандемію мене, як ведучого, набагато менше запрошують куди-небудь. Також я вивчаю нішу кіберспорту і я приємно вражений.


- Чому тебе навчив проект “Батл дурних жартів”?
- З мого досвіду, перше, що ми зрозуміли - це не проект, з якого можна заробляти. Частково це певний брендинг особистостей, але часу і коштів ми вклали набагато більше, ніж отримали. З плюсів - це крутий досвід, знайомства з зірками та блогерами. Найбільший плюс в тому, що я знайшов собі дружину. Ми познайомились на одній зі зйомок. 


- Наскільки важко запросити крутого блогера?
- Зазвичай підкупають охвати. Люди думають, що ми платимо блогерам, але насправді вони також хочуть створювати собі яскраве життя, тож коли їм телефонують і запрошують до зйомок, вони майже всі згодні.


- Як ти ставишся до спорту?
- Насправді, я на карантині трохи піднабрав і помітив, що загалом люди почали активно займатися спортом і худнути. Я почав займатися собою, мені було цікаво, чи дійсно настільки важко схуднути. Я займався щодня, контролював вагу, слідкував за своїм харчуванням і з часом зрозумів, що я стаю більш нервний та емоційний.


- З чого ти починав шлях ведучого?
- Я працював 5 у службі системного захисту, але там була мала заробітна плата. І я подумав, що якщо я вихідний кожну суботу та неділю, то я можу працювати кимось ще. Згадав, що приймав участь у КВН, що гарно вмію тримати публіку. І з часом я зрозумів, що це приносить мені не тільки непогані гроші, але й задоволення від самого процесу.


- Яку ти можеш дати пораду починаючим блогерам?
- Перш за все потрібно зрозуміти для чого ти заводиш Інстаграм. Коли я заводив профіль, я чітко розумів, що мені потрібно, щоб якомога більше наречених дізналися про мене. Я розумів, що купувати рекламу у популярних людей не так ефективно, як спілкуватися з ними особисто, і це було однією з причин, чому я вирішив створити “Батл дурних жартів”. Ви спілкуєтеся 10 хвилин, фанати цієї людини приходять на мій канал та дізнаються про мене і, якщо я їм подобаюся, вони підписуються на мій профіль. Важливо бути наповненою з середини людиною, наповнювати свій профіль. Блоггером може бути будь-хто, а ось лідерів думок, крутих інфлюенсерів дуже мало. Потрібно мати свою певну чітку позицію.


- Скільки часу в день у тебе забирає Інстаграм?
- Можна сказати, що весь час. Навіть якщо я не працюю в цей момент, ти можеш просто прийти на вечірку, побачити щось цікаве і одразу дістаєш телефон. Бувають дні, коли ти нікуди не ходиш, але для того, щоб підписникам і надалі було цікаво спостерігати за тобою, тобі весь час необхідно щось придумувати.


- Як планує подорож блогер?
- Щоб був зв’язок і Інтернет. Дуже зручна штука для мандрівника Інстаграм - ти шукаєш фото за геолокацією, в яку збираєшся їхати, дивишся, в чому там ходять, куди ходять. Ми переносимо до гугл карти всі місця, в які хочемо поїхати, але першочергово ми обираємо саме Інста-локації, де можна зробити круті фото.



Запис ефіру:
https://www.instagram.com/tv/CIEJntpnFSG/?hl=ru



converse-logo-56.png