0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Вікторія Рогальчук: «Китай - це абсолютно інший світ, там інші люди, там все по іншому.»

1.jpg


Своїм досвідом поділилась Вікторія Рогальчук - модель, блоггер та фіналістка шоу “Топ-модель по-українськи”. Ми поговорили про модельний бізнес, про те, як потрапити в ріаліті-шоу і що краще - Україна чи Китай? 


– Розкажи про себе хто така Вікторія Рогальчук?
– Насправді, я ще сама не до кінця відповіла собі на це питання, я в процесі і він складний. У мене по життю така ситуація складається, що у мене є дві дороги якими я хочу піти і мені складно визначитися. На даний момент я займаюся моделінгом, блоггерством, знімалася в шоу і для мене це важливо - це те, що вплинуло найбільше на ту мене, яка є зараз.

– Розкажи нам про участь в шоу.
– Коли я йшла на проект «Топ-модель по-українськи» я була дитиною, яка не розуміла куди прийшла і що взагалі тут робить. Але чотири з половиною місяці на цьому проекті -  дійсно неоціненний багаж досвіду, який я кожен день ношу з собою і зараз я розумію, для чого це було. Проте, коли я йшла туди - це був якийсь дитячий максималізм, я просто хотіла комусь щось довести. Але в результаті це вилилося в те, що я тепер блогер, у мене є аудиторія фолловерів, яка хоче мене слухати, читати, бачити - це дуже круто і дуже приємно. А якщо говорити про внутрішню систему шоу «Топ модель по-українськи», то це дуже складно. Мені часто в директ надходять питання по типу «А чи підходжу я для проекту «Топ-модель»? Чи підходить моя зовнішність?». Насправді, проект «Топ-модель по-українськи» - це, насамперед, ТВ-шоу і туди беруть не за те, які у вас зовнішні дані та який у вас зріст.  Проект про моделей, але мій зріст 172см і цього виявилося досить, щоб дійти до фіналу. Тут, скоріше, про те, чи готовий ти ризикувати, йти на жертви. На проекті легко втратити себе, бо чотири з половиною місяці з вами працюють журналісти, сценаристи, люди, які хочуть вас розкрити, побачити і показати трошки іншими. І коли ти приходиш на подібного роду проект, потрібно розуміти, що вийдеш ти вже іншою людиною і що це змінить твоє життя і тобі потрібно хапатися за все, що тільки можна, щоб зміцнитися на якийсь позиції, щоб тобі це дійсно щось дало і принесло.


2.jpg


– Тобі часто пишуть в Instagram з пропозиціями роботи?
– Так, Instagram - це мій основний вид заробітку і основна платформа, куди я отримую всі запити. Зараз трохи інакше, вже пройшло два роки після проекту, був новий сезон, але все одно люди дивляться на мене і це приємно. Люди пропонують мені роботу, тому що у мене є підписники в Instagram, і це теж приємно.

– Розкажи трохи про твій досвід роботи в Китаї, як це було?
– У мене в Китаї нічого не було. Правда, у мене з Китаєм взагалі не склалося, але це тільки у мене. Я вважаю, що це гарне місце для того, щоб заробляти гроші; для того, щоб багато чому навчитися, тому що Китай теж розкриває тебе трохи з іншого боку. Це абсолютно інший світ, там інші люди, там все по іншому. І туди варто з'їздити, якщо у вас є така можливість, але у мене в цьому не було якогось розвитку і я не бачу в цьому подального розвитку. Я не заробляла там стільки грошей, скільки хотіла б, тому поки я зав'язую з цим і більше не їжджу в Китай. Я трохи не підходжу для Китаю. Туди підходять інші типажі моделей - більш милі, більш світлошкірі, а я занадто темна для них. Вони іноді навіть плутають мене зі своєю. Вони люблять наших красивих дівчат, лялькових, тому у нас трошки не склалося. При цьому я була в Китаї два рази і вдруге мені сподобалося, але не в плані роботи, я там просто відпочила. Моделінг крутий тим, що ти можеш подорожувати і заробляти гроші. Але поки що, я все ж залишаюсь тут, бо бачу більше можливостей для самореалізації, ніж там.   


3.jpg

– Розкажи про стиль, яка ти в повсякденному житті?
– Дуже багато часу йде на підбір одягу та створення образів, але зараз трошки відійшла від цього, тому що я була в Китаї і там для мене був важливіший комфорт. Я перестала заморочуватися тим, як я одягаюся і останнім часом мене це дуже дратує. Зараз, в Києві, я відновлююсь потроху, але раніше, коли я навчалася у коледжі, коли у тебе ще поруч 29 дизайнерів, і всі хочуть якось виділитися, для мене мій зовнішній вигляд був максимально важливим. Я купувала одяг на секонд-хендах, перешивала, перероблювала. Коли були гроші, заходила в магазини і вибирала кросівки, одяг. Зараз, коли є більше можливостей, я частіше обираю комфорт, щось максимально зручне.

– Розкажи про Nike у твоєму житті?
– Перші мої «найки» були вже старі коли я їх отримала. Я в них відходила два роки і вбила їх в мотлох. Я їх навіть підклеювала, що я з ними тільки не робила, щоб довше поносити. Тому що в той момент у мене було 50 гривень в кишені і я не могла собі дозволити кросівки навіть в «Бершка», не те, що в Nike. А хотілося ж! І тому ті я заносила до дірок. Потім кросівки почали з'являтися більше і зараз у мене пар вісім. Іноді я стою над ними і думаю «Які?», тому що руки сверблять і хочеться носити їх всі одночасно - дуже люблю кросівки.

– Якою ти хочеш бути в майбутньому, чим хочеш займатися?
– Після проекту, коли у тебе захмарні плани, ти думаєш, що ось зараз я буду працювати з крутими брендами, а тобі пропонують співпрацю якісь маленькі інстаграмні магазини. Я хочу працювати з такими брендами, як Nike або просто з молодими українськими дизайнерами. Хочу запустити свою лінію, але чого саме - поки буде секретом. Буду розвивати блог, хочу мільйонну аудиторію. Хочу, щоб до мене продовжували приходити такі ж круті люди, як зараз, щоб їх ставало дедалі більше, щоб ми разом розвивалися і робили спільні проекти. 

 



Фото:
 Рудаков Роман
Відео: Саляр Алі
© 2020 ALL STARS Talks

converse-logo-56.png