0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
RU
...

Андрій Трушковський: «YouTube робить вас кращими завжди і всюди»

image.jpg


За YouTube-блогом Андрія Трушковського стежать понад 190 000 користувачів. На зустрічі ALL STARS Talks бізнесмен і актор розповів про запуск свого каналу і кіномрії.

– Розкажи нам про свій канал на YouTube. З чого ти починав?
– 2016 року мені довелося залишити Україну і на довгий час поїхати до США. Будучи в штатах, я почав шукати способи там залишитись, спілкувався з юристами та різними людьми, що розуміються на цьому. Я познайомився з однією жінкою, яка порадила мені завести канал на YouTube. Через 20 днів після нашої розмови, вилітаючи з Нью-Йорка до Лос Анджелеса я записав своє перше відео. А коли за три місяці повернувся до Києва, став більш серйозно цим займатись, радився з іншими людьми що зналися на YouTube, навіть хотів купити рекламу.

– На кого ти підписаний?
– На тих людей з якими я спілкуюсь, але це більше жест толерантності – я їх не дивлюсь. Втім, я дивлюсь американського блогера Девіда Добрика, бо він вчиться в одному класі з сином мого дядька. Його чотирьох хвилинні ролики легко сприймаються та цікаві.

Завершення школи стало новим початком змін.


– Що ти можеш порадити блогерам-початківцям?
– Все що я можу порадити стосовно YouTube – це просто знімайте, знімайте для батьків, для друзів, для однолітків. І повірте, на цьому можна заробляти гроші. Крім того YouTube робить вас кращими завжди і всюди, адже ви ставите перед собою мету – і досягаєте її. Або навіщо все це? Просто робіть, наступайте на граблі, падайте, підводьтеся. Виберіть собі якийсь напрям і рухайтеся в ньому.

– Які важелі монетизації ти використовуєш і які напряму залежать від тебе?
– Перш за все, потрібно з самого початку зробити з себе бренд, щоб люди одразу асоціювали вас із вашим контентом та ім'ям. Коли в тебе більше 10 000 підписників, можна починати шукати собі менеджера та продавати рекламу, але за умови, якщо ви будете тримати марку.



1-2.jpg


– У якому віці ти вперше пішов на роботу?
– У 16 років, я пішов на будівництво різноробочим, мій брат теж працював там, але в той момент я зрозумів, що працювати під чиїмось керівництвом – не моє. Наступного року я влаштувався офіціантом, бо одного разу мій товариш попросив мене підмінити його і я зрозумів, що це легкі гроші. Коли мені було 18, то мене помітила одна жінка і запропонувала працювати моделлю. Мене запрошували на різні кастинги і це також були легкі гроші для мене.

– Чи ти займаєшся спортом і коли ти почав?
– У 16 років я почав займатись спортом, бо я був зростом 162 см, вагою 62 кг та з комплексами на два рюкзаки. Я дуже не подобався собі і навіть не пішов на випускний. Завершення школи стало новим початком змін. Я три місяці не виходячи з дому робив вправи. Десь на третьому курсі мене запросили на тренування з боксу. За два роки я отримав серйозну травму – розрив грудей та плечей, тому довелося завершити ці заняття.



2.jpg

– Розкажи про свою акторську діяльність?
– У 2011 році я  вперше знявся у серіалі, потім ще у декількох. Зараз це переважно рекламні ролики – у мене їх понад 60.

– У кого з відомих режисерів ти хотів би знятися та яку роль зіграти?
– Мої найулюбленіші режисери – Тарантіно та Скорсезе. Але мені дуже подобаються актори Леонардо Ді Капріо та Бред Пітт, тож з ними я б з радістю знявся у будь-кого. Я хочу зіграти так, щоб моя роль зачепила людей, знайшла у моєму герої щось своє. Якби моя роль змусила людей сміятись, плакати, усміхатися чи копатись у собі – це було б найвищою нагородою.




Фото: Роман Рудаков 
Відео: Саляр Алі

© 2018 ALL STARS Talks



converse-logo-56.png