0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
RU
...

Артем Волик: «Я просто знаходився в потрібний момент в потрібному місці.»

1.jpg


На ALL STARS Talks завітав Артем Волик - DJ, продюсер, успішний організатор івентів, вечірок та концертів. Про музичні фестивалі, сучасну андеграунд культуру та подорожі.


– Артем, давай п'ять основних фактів про себе?
– Мене звати Артем, мені 29, половину свого життя я займаюся музикою, івентами і всім творчим. Ще в початковій школі я писав сценарії і, власне, майже все своє життя  присвячував творчості та реалізації своїх креативних ідей. Я люблю подорожувати, люблю малювати, організовувати різні івенти, як масштабні так і маленькі «барні».

– Як ти прийшов в діджейство?
– Як і більшість, починав зі школи. Коли я був у восьмому класі, мене вперше запросили поїхати пограти в місто Умань. Я поїхав і так все й почалося.


2.jpg


– Ти працював з українськими дизайнерами, як саунд-продюсер, розкажи про цей досвід?
– Абсолютно все, що є в моєму житті, з'явилося нізвідки. Бувало через знайомства, бувало, що я просто знаходився в потрібний момент в потрібному місці. Дуже багато моїх знайомих, які в результаті стали друзями, займалися Mercedes-Benz Kiev Fashion Days, я почав знайомитися і спілкуватися з різними дизайнерами. Написав одному саундтрек і спрацювало сарафанне радіо. Робота з дизайнерами дуже цікава і дуже складна. Я сам творча особистість і досить складна людина, тож розумію це, але вони для мене були ще складніші. Мені потрібно було зрозуміти їхній світ, їхнє бачення та розуміння колекції. Я приїжджав до кожного дизайнера або вони приїжджали до мене, їздив до них в ательє, дивився ескізи. Ми годинами могли спілкуватися про їхню колекцію, я ставив запитання, наприклад: «Ідеальна людина, яка носить вашу річ, яка вона, якою ви її уявляєте?». Всі відповідали по різному, а я намагався уявити ті емоції, які мають відчувати абсолютно різні люди що прийдуть на показ. Ти бачиш колекцію і музика повинна допомогти  зануритися в ту атмосферу і передати те, що намагався показати дизайнер. Дизайнер передає свої думки, емоції та ідеї одягом, а я - музикою.

– Розкажи, як ти реалізував свій досвід з подорожей на інші фестивалі, працюючи над Atlas Weekend?
– В основному, я подорожую, щоб слухати музику, почути якогось конкретного артиста і, можливо, вирішити для себе, кого можна запросити до нас. Паралельно дивлюся на організаційні моменти. У мене були “веселі” історії на Краківському фестивалі «Krakow Life». Наприклад, мене не хотіли пускати з «мильницею» на фестиваль, в перший день я зайшов нормально, а на другий день - дуже довго лаявся з охороною. Вони вивели мене з фестивалю і хотіли, щоб я здав камеру. Такі моменти потрібно запам‘ятовувати, щоб не допускати подібних помилок на своєму фестивалі. Я розповідав про це іншим організаторам, ми колективно обговорювали все і вирішували, які ідеї буде корисно запозичити та яких помилок ми повинні уникати. Наприклад, ще на тому фестивалі була зона з вином і проблема була в тому, що можна було пити вино тільки в цій зоні, а за її межами - ні. Ця зона була досить невеликою і це було незручно, було б краще, якби людина могла взяти вино, сісти з друзями на траві і насолоджуватись, а не пити його, стоячи у тісному натовпі. Подібні моменти приносили дискомфорт. Є щось, що у нас краще, ніж на інших фестивалях і навпаки. Потрібно їздити, дивитися і звертати увагу на подібні моменти. Коли ти займаєшся організацією, ти дуже швидко помічаєш всі недоліки заходів, які відвідуєш. 


3.jpg

– Розкажи, як ти потрапив до організаційної команди фестивалю ATLAS WEEKEND?
– Клуб Atlas, ігровий бар Around, Barbara Bar, Зелений театр - все це один великий організм і є одна людина, якій це все належить це Діма Сидоренко, він є ідейним натхненником. Спочатку я займався ігровим баром Around, ми познайомилися з Дімою, я ще якийсь час займався цим баром. Потім почав працювати з Barbara Bar, потім клуб Atlas, потім Зелений театр, але вже паралельно з фестивалем. Якщо я займаюся чимось, я  занурююсь в це з головою, і викладаюся на всі 100%, навіть якщо здається, що вже немає сил. Коли ти так вкладаєшся - все виходить і тебе обов’язково помічають.

– Які у тебе плани на найближчі п'ять років?
– У мене вже років зо три зріє думка створити лейбл, проводити рейви та класні техно-вечірки. Окрім цього, зовсім скоро я почну виступати за межами нашої країни і я хочу робити ще більше музики, розвиватися в цьому. У мене постійно змінюються музичні вподобання щодо того, що я хочу створювати, але зараз я знайшов себе в чомусь одному і я дуже багато працюю над цим матеріалом. Хочу робити відео під свої ж треки. Загалом, хочу займатися музикою.

–У тебе багато пар кросівок?
– Я не знаю, що таке «багато». У мене є улюблене взуття і якщо мені щось подобається, я це купую. Є моделі, які прям дуже подобаються. Наприклад, колаборація британського артиста Skepta з Nike. Це кросівки, які я дуже сильно люблю. Я купував їх в Парижі і обійшов в них все місто! Я люблю класний одяг та взуття, але не можу сказати, що я фанатик. 



 



Фото:
 Вишневецький Григорій
Відео: Саляр Алі
© 2019 ALL STARS Talks

converse-logo-56.png