0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
RU
...

Кріс Соломаха: «Кросівки — це моя слабкість»

ALL STARS Talks з Кріс Соломахою — автором «Ти хто шоу» та прихильником крутих кросівок!


- Розкажи трохи про себе?

- Мене звати Кріс, родом зі Львова, у вересні переїхала до Києва, я займаюся блогерством, у напрямі стилю, одягу, креативу. В мене є шоу, де я тролю блогерів. Також я веду активний спосіб життя.


- З чого почався твій шлях блогерства?

- Це почалося ще 6 років тому, тоді я була фотографом, показувала пізнавальний контент. Я боялася зізнатися, що я блогер, це звучало як обзивання. Був день, коли я взяла камеру, стілець та пішла на дах знімати відео. Там я почала розповідати про блогерство, взяла трьох блогерів та почала розповідати всю правду про них. Також наприкінці я розповіла про трьох крутих блогерів та радила підписатися.


- Розкажи про свій стиль?

- Я люблю оверсайз, чоловічий одяг, яскраві кольори. Мій стиль вуличний та спортивний. Іноді я можу одягнути і щось жіночне.


- Яку частину твого життя зараз займає фотографія? 

- Раніше щоб набратися досвіду я фотографувала весілля, свята. Зараз я більше фотографую на плівку, стрітстайл та лукбуки.


- Розкажи про своє шоу?

- Перше шоу я знімала та монтувала сама, друге шоу мені допомагала знімати подруга, вона ж і монтувала, потім підключилися допомагати хлопці зі Львова. Ми навіть зробили один випуск у кіно, як презентацію проекту.


- Розкажи про свою історію пов'язую з Nike?

- Ще зі студентського часу з усіх спортивних брендів я обирала Nike, це однозначно було кохання. Кросівки - це моя слабкість, я вже не знаю, куди їх складати. Лінійку Nike ACG я відкрила для себе цього року, це витвір мистецтва, просто геніально.


- Які стосунки в тебе зі спортом?

- 6 років я бігала для себе, бігала напівмарафони, і ось нещодавно пробігла марафон на 42 км. Для мене біг - це медитація, особистий психолог. Нещодавно я дійшла до боксу. 


- Розкажи про свої плани на майбутнє?

- Перше, я хочу зробити фотовиставку, а друге, то почати робити - підкасти.


converse-logo-56.png