0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
RU
...

Kyivstoner:” У мене не було і немає амбіцій, все, що я роблю - робиться заради задоволення

1.jpg


Гість ALL STARS Talks відомий контент-мейкер - Kyivstoner! Ми поговорили про творчість, нові проекти та плани на майбутнє. 


– Ким ти мріяв стати в дитинстві?
– Тим, ким став. Є навіть відео з четвертого класу, на ньому ми з однокласниками по черзі говоримо, ким хочемо стати. А я тоді боротьбою займався. І я сказав, що хочу стати або борцем, або співаком. І вийшло так, що я борюся за місце, щоб співати.

– З чого почалася твоя кар'єра музичного виконавця?
– У мене не було і немає амбіцій, все, що я роблю - робиться заради задоволення. Я можу сказати, що я дуже фартовий. У мене було багато ситуацій, коли я просто опинився в потрібний час і в потрібному місці. Якось мені принесли пісню, вона називалася «Літо». І запропонували купити. Спочатку я відмовився - куди вона мені, якщо я виконую андерграунд. Я зрозумів, що ця пісня буде хітом, але хотів перепродати її комусь іншому. Але мій друг умовив мене спробувати заспівати її в нашій студії. Я прийшов, заспівав і всі підтвердили, що це хіт. Так все і почалося. Зараз у мене п'ять треків і є ще чотири, які вже записані, але чекають слушного моменту.


2.jpg


– Ти хотів би зняти свій фільм?
– Так, у мене вже давно є в голові ідея. Проблема в тому, що зйомка кіно - це дуже складний процес. В Інтернеті можна знайти короткометражний фільм з моєю участю, називається «Kingdoom». Фільм йде приблизно 27 хвилин, а знімали ми його 6 днів. Організувати зйомки дуже важко, але якщо я коли-небудь у всьому розберуся і буду розуміти, що до чого, я обов'язково зніму фільм.

– Які в тебе плани на майбутнє?
– Я б хотів знімати кіно і зніматися в ньому. Не дивлячись на всі мої пісні, тури - мені найближче кіно. А ще кіберспорт. Я бачу своє майбутнє так: я років 10 пограю в кіно, а потім стану коментатором у кіберспорті. А потім, років у 50, відправлюся дивитися світ.

– Чи плануєш ти найближчим часом з'являтися в кіно?
– Мене запросили на зйомки в Москву, там всього 2 знімальні дні. Епізодна роль. Мені надходить багато пропозицій по типу зіграти байкера або фізрука, але мені так не хочеться. Мені дуже сподобалося зніматися в «Kingdoom», тому що там я не був в образі Kyivstoner. Я не хочу стати жертвою образу. Взагалі, я хотів би зіграти божевільну людину. Мені здається, що це дуже складно і тому дуже цікаво. Хочу так грати, щоб люди йшли в кіно не заради Kyivstoner-а, а заради актора.   


3.jpg

– У тебе є творча команда?
– У мене дуже крута команда! Я оточив себе людьми, які чесні зі мною. Вони не лицемірять, можуть відкрито сказати, якщо їм не подобається пісня, наприклад. Я вважаю, що якщо у тебе хороша команда, це як мінімум +100 до успіху.

– Є улюблені Nike?
– Останнім часом мені почали подобається Air Force. У мене їх вже пар 6. Всього у мене вдома зараз 33 пари взуття. У мене було пар 80, але я багато чого роздав своїм друзям. У мене раніше було багато одягу інших спортивних брендів, але кросівки завжди були саме Nike. З дитинства ще так склалося. І завжди здавалося, що Nike - це «лакшері». 


converse-logo-56.png