0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
RU
...

Layaboutgay: “Робимо музику, тусовки, намагаємося розвивати музикальну індустрію в нашій країні.”

Поспілкувалися з київським артистом ​​Layaboutgay в прямому ефірі All Stars Talks. Вадим розповів про себе, про тусовку That`s Wassup та про свій стиль.


- Розкажи пару фактів про себе?

- Я Вадим, представлю об’єднання Circle Cartel, робимо музику, тусовки, намагаємося розвивати музикальну індустрію в нашій країні. Останній рік я почав зводити треки, заглиблююсь в цю тему.


- Розкажи про вашу студію?

- У нас була студія з двома кімнатами, в одній кімнаті був шоурум, друга кімната - студія, куди ми приводимо клієнтів та самі записуємось. Зараз ми будемо відкривати більш професійну студію.


- Що важливо у якісній студії звукозапису?

- Найголовніше - це люди, можна з не зовсім крутою апаратурою зробити прикольний звук. Чим комфортніше ти себе відчуваєш в самій студії, тим краще музика виходить.


- Розкажи про фіти?

- Якщо мене надихає пісня, то я тільки за, щоб записати дует.


- З ким хочеш зробити фіт?

- Завжди хочеться зробити щось круто зі своїми пацанами. По стилю мені багато хто подобається, але в першу чергу повинен бути конект між нами.


- Розкажи про тусовку That`s Wassup?

- Це клабшоу, де у артиста є 15 хвилин на виступ. Першу тусовку ми зробили, тому що наш приятель потрапив не в дуже добру ситуацію та йому потрібна була фінансова допомога, це й стало мотивом зробити тусовку, зібрали досить багато людей. Ми зробили цю тусовку за 5 днів, ідея прийшла нам в звичайному барі. Дизайн придумали за 5 хвилин, запустили на наступний день та через 4 дні відбулася тусовка, прийшло 300 чоловік. Ми зробили ще одну та вона теж пройшла успішно.


- Дай поради в записі музики?

- Я раджу купити мікрофон і записувати себе самого, я записую себе сам. При комусь важче записати саме те, що ти хочеш, головне експериментувати та шукати себе.


- Розкажи про свій стиль?

-У мене немає певного стилю, сьогодні я вийшов у пальто, завтра у спортивному костюмі, мені подобається змінюватися.


- Розкажи про спорт?

- Останніх два роки я щоранку займаюся спортом, коли тепло з хлопцями ходимо на спаринги, зараз почав бігати в футбол.





Запис ефіру: https://www.instagram.com/tv/CMkg76An8v5/?utm_medium=copy_link
converse-logo-56.png