0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
RU
...

Олексій Костилєв “Головне виспатися, якщо я виспався - в мене буде гарний настрій”

В прямому ефірі ALL STARS Talks Олексій Костилєв. Олексій - співзасновник Ninja Sushi та Ninja Wok , розповів про себе, свій бізнес та лайфстайл.


- Розкажи про себе?

- Я підприємець, співзасновник проекту Ninja Sushi та Ninja Wok , займаюся медіа напрямком в спортивній організації Natus Vincere.


- Як давно ти займаєшся підприємництвом?

- Все це розвивалося поступово, я працював креативним директором, головним маркетологом, після, потрапив в Natus Vincere і коли я вже накопичив багаж досвіду, я почав займатися своїм бізнесом.


- Скільки грошей знадобилося, коли ти стартував свій проект?

- Десь до 100 тисяч доларів.


- За що ти відповідаєш в компанії?

- Я відповідаю за напрямок маркетингу та IT-частину, як керівник цього напрямку.


- Чому Ninja sushi?

- Це люблять у всьому світі, ніндзя - це сила бренду, це ціла історія, це швидко, смачно та якісно. А з приводу напрямку бізнесу, їсти будуть завжди. У різних містах, суші займають перше місце по доставці.


- Дай пару порад, як правильно й смачно їсти суші?

- Потрібно мазати васабі зверху на рибу і мокати рибу в соєвий соус. Не додавати васабі в соєвий соус. Не забувайте про імбир, це дуже крутий продукт, він освіжає рецептори, їжте імбир жовтого кольору, червоний імбир, він забарвлений.


- Які заклади з їжею ще будуть у вас в майбутньому?

- Зовсім скоро буде піца, далі бургери, хот-доги, такоси, різні закуски, крильця.


- Розкажи про спорт, харчування?

- Вранці я п'ю багато води, потім снідаю яйцями, це може бути скрембл, яйця пашот, люблю ікру, тости з ікрою, хлібці з маслом та ікрою, авокадо, сир, томати. Дуже люблю апельсиновий фреш, кожен день намагаюся його пити, вже на протязі 10 місяців. Обідаю чим доведеться, коли в мене спортивний режим, я їм кожні 3-4 години. Нещодавно в мене був спортивний режим і я скинув 12 кг та дав паузу.


- Як ти схуд на 12 кг?

- Це харчування, спорт, тренування 3 рази на тиждень, теніс.


- Розкажи про кіберспорт?

- Було багато оффлайн заходів, які були скасовані. Не знаю, що буде далі, поліпшення не планується. Весь кіберспорт перемістився в онлайн.


- Розкажи про свої хобі?

- Хоч і часу небагато, але встигаю. Займаюся музикою вже рік, знімаю кліпи, розвиваюся в цьому напрямку.


- Чим ти надихаєшся?

- Головне виспатися, якщо я виспався, в мене буде гарний настрій і я буду дуже активний до годин 5, далі моя батарейка сідає.


- Розкажи про свій стиль?

- Я люблю кежуал, дуже люблю шорти, шльопанці, літні сорочки. Коли не дуже жарко, ношу кросівки, не дуже люблю джинси.


- В тебе є історія пов'язана з Nike?

- Я купував кросівки Nike по всьому світу, дуже круті Nike я купив у Бостоні, це були високі Nike Air Force із застібкою. У Нью-Йорку ми накупили багато кросівок Nike, там був хороший прайс та нам довелося везти їх без коробок, але нас все одно зупинили і запитали, не займаємося ми контрабандою та довелося доводити, що це один розмір і вони всі мої.


converse-logo-56.png