0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
RU
...

Самбо Сандра “В дитинстві малюють всі, але я продовжила робити це і далі.”

Запальна Самбо Сандра поспілкувалася з нами в прямому ефірі All Stars Talks і розповіла про свої таланти.


- Ти завжди малювала? Навчалася цьому професійно?
- В дитинстві малюють всі, але я продовжила робити це і далі. Я самоучка, тому що дуже посидюча - як сяду, так і малюватиму купу часу.

- Що в тебе зазвичай замовляють намалювати?
- Я почала заробляти на цьому ще в школі. Попри всю мою медійну діяльність, я в першу чергу художниця. Частіше в мене замовляють портрети, але в останній час, через карантин, люди рідко замовляють великі картини, тож я зайнялася створенням стікерів. Я намалювала більше 300 стікерів за карантин. 

- Тобі легше малювати з фотографії чи людина має бути перед тобою?
- Мені більше подобається малювати людей з фотографій - це набагато швидше і менш енергозатратно як для моделі, яка мусила б сидіти декілька годин в одній позі, і для художника, тому що він не може в такому разі відволіктися на чай або каву, а потім знову продовжувати малювати. Тож мені просто надсилають фото і іноді лише просять домалювати коня чи німб.

- Чи відкрила ти для себе щось нове в малюванні від часу початку карантину?
- Так, я відкрила для себе діджитал - малювання на планшеті. Людям це заходить набагато більше. За сутки я малюю три різних замовлення: від руки, на планшеті, постійно використовуючи то ті, то інші інструменти, тож я не встигаю засумувати за чимось окремим.

- А про  що ти мрієш?
- Якщо чесно, в цьому році я не мрію про велику новорічну вечірку, яку влаштовую щороку. Я мрію засісти з вкусняхами, включити кіно, а потім гарненько виспатися. Взагалі, останнім часом мої мрії збуваются, тож нещодавно я отримала в подарунок зручний стіл для малювання і великий мольберт, тож для повного щастя мені необхідний лише стілець.

- Ти займаєшся танцями і приймаєш участь у змаганнях. Розкажи про це.
- Я дуже часто виступаю на  танцювальних фестивалях, як МС, тобто ведуча. Разом з моїм найліпшим другом ми ведемо фестивалі, балакаємо з ранку до ночі в мікрофони та розважаємо гостей. Почалося з того, що мене підтягнув мій товариш в МС-світ танцювальних фестивалів, тож в жарт я називаю його “пан продюсер”.  Я веду вже більше року, до цього я була ведучою на вуличних фестивалях. 

- А як ти почала танцювати?
- Починала я з брейк-дансу.  Я займаюся ще зі школи, коли жила в Вінниці. Це мої найкращі спогади з шкільних років! Я дуже любила свій танцювальний зал та тренерів. Я пам'ятаю, що обидва своїх випускних я не святкувала, а пішла на тренування. 

- Яка в тебе улюблена пара кросівок?
- Мої улюблені Nike Air Force 1 Mid. Таких в мене чотири пари і це невід’ємна частина Сандри. Є одні, які виглядають ідеально, а є пара, на яку потрапила фарба і вони тепер ніби кастомні та отримують велику кількість компліментів.


converse-logo-56.png