0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
RU
...

Володимир Такудіс: «Я набив тату на нозі шрифтом Nike Just Do It»

ALL STARS Talks із Володимиром Такудісом — івентором та ведучим заходів, а також організатором першого Всеукраїнського забігу підприємців. 


- Як до тебе прийшов біг?

- Мене мотивували певні люди, прослуховування книг під час бігу, нагороди в додатку для бігу, медалі за онлайн забіги.


- Розкажи історію пов'язану з Nike?

- Я набив тату на нозі шрифтом Nike Just Do It.


- Як ти прийшов до того, що, якщо люди хотять з тобою провести консультацію, то вони повинні бігати?

- В 2019 мені подзвонив ведучий, йому потрібна була консультація, але у нас все не виходило зустрітись та я запропонував пробігтися і поговорити. Після цього мені прийшла ідея робити щось подібне, але було б нерозумно брати гроші за ці консультації.


- Як ти потрапив в історію введення заходів?

- Я ведучий з 2001 року, перші три роки не були активні. Я відцифровував відео з касет і бачив багато весіль та почав вивчати, як ведучі ведуть заходи. А потім потрапив у потрібний час у потрібне місце.


- Ти пам'ятаєш момент коли ти вийшов на новий рівень?

- Було кілька таких моментів, вони були різні. Я придумував ідею та вона працювала. Десь я кайфував від ідей, десь від того, що я перебуваю в атмосфері свята. Одного переломного моменту не було.


- Дай пораду ведучим?

- Я рекомендую ведучим не тільки читати, а слухати книги, слухати радіоведучих, телеведучих, та спостерігати.


- Розкажи про забіг підприємців?

- Це закритий забіг, ти можеш бігти тільки за умови, що ти на даному етапі є членом якогось з клубів, навіть якщо ці клуби конкуренти. Ми хочемо щоб ці люди вже пройшли певну ідентифікацію. Цей забіг повністю благодійний.


- Скільки в тебе костюмів для роботи?

- Не можна дати певну відповідь, є костюми які висять, а є, які ти постійно носиш. Костюмів напевно 10, піджаків приблизно 25, але ношу всього 5 з них, в мене є окрема шафа із спортивними речами та окрема з костюмами.


- В якому стилі ти відчуваєш себе собою?

- Ти можеш себе по різному вести і почувати, дивлячись як ти одягнений. Я найбільше люблю штани, хорошу сорочку з гарним коміром та піджак.

converse-logo-56.png