0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
RU
...

Лілія Багірова: “Мене мотивує моє «Я» вчора”

На ALL STARS Talks ми поспілкувалися із PR-менеджером і блогером Лілією Багіровою. Ліля розповіла нам про свій шлях у світі медіа, про мотивацію та плани на майбутнє.

– Розкажи, чим ти займаєшся?
– Все своє свідоме життя я працювала на телебаченні. Все було пов'язано з медіа - або піар, або організація. В цьому році я відкрила в собі нову грань. Мені завжди хотілося робити щось корисне, і я подумала, що було б прикольно знімати розважальний контент. Я знайшла ведучу, зібрала свою команду і відзняла випуски в Києві, Сочі та Москві. Але потім я перегоріла, зрозуміла, що розважальне поки що не моє, і зараз мені хочеться бути в кадрі самостійно і робити не комедійний контент, а й дійсно корисний.

– Як ти починала роботу піар-менеджером?
– Я працювала манікюрницею в студентські роки. Дивилася в ютубі відео, “набивала” руку на собі і подружках, і коли навчилася, то почала брати за це гроші. Потім орендувала місце в салоні. В той час я дуже піарила свою сторінку ВК і одного разу мені написали та запросили на кастинг на СТБ. Я точно знала, що зніматися не буду, але подивитися на процес було цікаво. Там я познайомилася з кастинг-менеджерами, чесно зізналась їм, що брати участь не хочу і прошу просто подивитися. А вони відповідають, що у них не вистачає кастинг-менеджерів і пропонують мені підробити. Першим місцем роботи став «Київ днем ​​і вночі». Після проекту я розіслала резюме на різні вакансії на тому ж каналі і мене взяли на наступний проект.

– Який твій головний досвід, який ти винесла з першої роботи на телебаченні?
– Я навчилася витривалості. Моїм завданням було постійно шукати різних людей, яких ще мусило схвалити керівництво. Якщо вони не підходять, ти шукаєш далі і далі, вмовляєш знятися безкоштовно. Ось тоді я вчилася не «брати те, що є», а шукати впевнено саме те, що необхідне тобі. І я навчилася багато працювати, мене взагалі не лякає щільний графік. Це була справжня школа життя.

– Яким для тебе був карантин?
– Я продовжувала свою роботу віддалено, ми обговорювати різні рекламні договори. Я могла б сказати, що мені було сумно, але я була дуже втомлена до карантину і тому мені було по кайфу довше спати і відпочивати вдома. У звичайному житті я не можу дозволити собі валятися, але коли вся планета сидить вдома, то можна теж посидіти.

– Які в тебе плани на майбутнє?
– Корисний контент. Я хочу запустити ютуб-канал, мені і друзі, і фоловери про це говорять. Хочу допомогти в деяких соціальних проблемах. Хочу запустити Альберту концерти, але не по тій сумі, що раніше. Ми розуміємо, як важко зараз організаціям, і хочемо підтримати їх своїм міні-туром.

– Яке твоє улюблене місто?
– Не можу сказати, що він улюблений, але Нью-Йорк - це місто з глузду з'їхати! Коли ми їхали в таксі з аеропорту до міста, я дивилася на висотки байдуже. Але коли ми заїхали в саме місто, у мене перехопило подих від цих високих скляних будівель. І у мене одразу виникла купа питань: «Як це влаштовано? Як це все відмити?».

– Найбільший казус в твоїй роботі?
– Якось ми організовували свято - День народження дружини дуже впливової людини. Це було в Монтенегро, ми організовували переліт гостей з Києва. Повинна була бути група «Серебро», «The Hardkiss», Баста. Всі артисти прилітали за день до заходу, а «Серебро» приїжджали впритул до початку виступу. Я їду в аеропорт, щоб зустріти групу, дуже довго чекаю їх. Розумію, що часу вже мало, а дівчаток все немає. І мені говорять співробітники аеропорту, що цей рейс пропав з радарів. Через хвилин 50 виходить представник авіакомпанії і пояснює, що була неполадка в літаку і він не міг приземлитися, але врешті сів у сусідньому місті, в двох годинах їзди. Нам довелося зрушити таймінг вперед. Я знайшла в Інтернеті компанію з перевезення, яка змогла забрати дівчаток і група доїхала вчасно. Дівчата були втомлені і промоклі, але все таки виступили.

– Розкажи про спорт в своєму житті.
– Я не займаюся спортом з червня минулого року, тому що у мене була серйозна травма. Зараз я на фінішній прямій до відновлення, починаю повертатися в спорт і у мене жахлива крепатура! Я дуже схудла, більш люблю себе на кілька кілограм більше. Я п'ю протеїн, бади, під час карантину намагалася правильно додавати в раціон білки. Я не їм свинину, не їм чіпси. Але вчора так захотілось «Снікерс» і я не стрималась!

– Хотіла б зняти свій фільм?
– Так, хочу зняти фільм про Чорнобиль, але він буде не схожий на попередні. Це повністю моя ідея від А до Я. Я була там, коли була пожежа в чорнобильських лісах, я потрапила туди сталкером.

– Що ти вмієш робити в сфері телебачення? Які твої обов'язки?
– Люди, що працюють в цій сфері, вміють робити все. Іноді на концертах Альберта мені потрібно бути звукорежисером, тому що хтось погано чує звук, а потім офіціантом, який обслуговуватиме ВІП-гостей. Потрібно бути і організатором, і підтримкою Альберту.

– Хто або що тебе мотивує?
– Відповім банально, але мене мотивує моє «Я» вчора. Я переглядаю свої робочі кейси, фотографії, в чому була одягнена. Дивлюся старі листування по роботі, слухаю, як відповідаю на питання. І помічаю, що у мене змінилася думка про ситуацію, що зараз я б відповіла трохи по іншому. Мені дуже цікаво аналізувати саму себе.

– У тебе є якась порада чи побажання?
– Наостанок скажу, що хочу, щоб усі пам'ятали: «Все минає, і це теж пройде». Якщо у вас щось погане, не нагружайте себе цим, воно теж пройде. Якщо ви не можете вплинути на ситуацію - відпустіть її. А якщо можете - то бігом, робіть все, що в ваших силах!



Запис трансляціїї - https://www.instagram.com/tv/CA0iMDgHspD/?igshid=1palfy3ggajc7

converse-logo-56.png