0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Lida Lee: «Вода мене дуже заряджає та книга в руках»

ALL STARS Talks з Lida Lee — сучасною співачкою, учасницею багатьох телепроектів та Відкриттям року, за версією цьогорічної премії YUNA!


- Розкажи нам про себе?

- Я любитель музики з раннього дитинства, також з раннього дитинства танцювала народні танці та мріяла бути вчителем народного танцю. Я люблю творчість, особливо коли можна з'єднувати музику з танцем, це взагалі моя любов.


- Як ти любиш відпочивати?

- Я люблю різносторонній вид відпочинку. Якщо є час відпочити не дуже довго, я називаю цей відпочинок «відпочинок тюленя». Це пара днів повного релаксу на морі, вода мене дуже заряджає та книга в руках. Також я дуже люблю лижний спорт і якщо є можливість обов'язково не втрачу шанс покататись.


- З чого почалася твоя музична кар'єра?

- З самого дитинства, а серйозний крок для мене був, коли я вступила в циркову академію.


- Розкажи про твою роботу з Дімою Монатіком?

- Я прийшла до нього на концерт та хотіла познайомитись, зробити фото на пам'ять, я зайшла до нього в гримерку та слово за слово і він зрозумів, що я людина, яка горить своєю справою та запросив мене в свою команду, на той момент для презентації свого другого альбому.


- Розкажи про свій запам'ятовуючий виступ?

- Це був виступ на Atlas Weekend, це було два кардинальних, але мега емоційних дня. Якщо говорити про знакові виступи, то це виступ на НСК Олімпійському, це був концерт Діми Монатика, це була така енергетика, яка зносила з ніг.


- Чим ти надихаєшся?

- Всім, людьми, прогулянками, друзями, сімейними зустрічами, спортом. Натхнення воно завжди навколо нас, навіть погода тебе може надихнути.


- Розкажи про спорт?

- Займаюся силовими тренуваннями з кардіо, я любитель тренажорів. Я знайшла свого тренера та тепер мої тренування проходять легко, на одній хвилі. Також спорт поєдную з танцями.


- Розкажи про свій стиль?

- Я дуже люблю підбори, але так само я люблю спортивний стиль. Люблю комфорт, якщо ти себе відчуваєш в одязі гармонійно та добре, то воно абсолютно і повністю тобі підходить.


- Розкажи про свое взуття?

- Був час, коли я дуже любила Nike Air Max та й зараз люблю їх. Nike Revolution, це також моя любов, вони легкі, особливо зручні для спорту.



converse-logo-56.png