0 800 217-367
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-вс: 11:00-16:00  
UA
...

Маша Кондратенко: “Дуже важливо знайти однодумців, які будуть йти з тобою в одному напрямку, і мені пощастило”

На прямий ефір ALL STARS Talks завітала молода співачка та акторка Марія Кондратенко. Маша поділилася закулісними історіями та розповіла, як почався її творчий шлях.

– Розкажи трохи про себе, як про співачку.
– Все почалося, коли мені було 3 роки і мої батьки помітили, що мені подобається співати. Мій дідусь співав для мене українські народні пісні і я кайфувала та підспівувала. Мене відвели до музичної школи і я навчалася, виступала, брала участь в конкурсах. А в 13 років я потрапила на шоу "Голос. Діти " і вперше усвідомила, що спів - це моє і що мрії збуваються, якщо докласти зусиль.

– Що найголовніше ти запам'ятала з проекту "Голос"?
– Найяскравіші емоції були коли мене забирали з команди в команду. Я перша в історії шоу, хто був у трьох командах за сезон. На "Голосі" своя особлива атмосфера і вона залишається незмінною. Я завжди буду згадувати з теплом цей проект і відчувати вдячність.

– Як ти розвиваєшся після проекту?
– Ми з моєю командою зараз пишемо пісні, націлені на власний сольний проект. Я познайомилася з ними під час "Голосу" і після проекту ми працюємо разом. Дуже важливо знайти однодумців, які будуть йти з тобою в одному напрямку, і мені пощастило. Ми працюємо над репертуаром і моїм образом і зовсім скоро ви побачите результат.

– Які у тебе творчі плани?
– Хотілося б випустити альбом, але ми поки що намагаємося накопичити матеріал. Я часто пишу пісні, але буває такий стан, коли немає натхнення, не пишеться текст і все. Я перебуваю в пошуку свого стилю, який буде близький мені і актуальний для слухачів.

– З ким би хотілося заспівати на одній сцені?
– З дитинства мріяла заспівати з Леді Гагою. Якщо обирати з українських артистів, то мені близький Артем Пивоваров. Ще мені дуже подобається Монатік - він музикант з великої літери. Одного разу ми вже співали з ним на "Голосі" і у мене бігли мурашки по шкірі.

– Давай поговоримо про тебе, як про актрису.
– Як і у випадку з музикою, акторською майстерністю я займалася з дитинства. Я 6 років грала в театрі і мріяла знятися в кіно чи серіалі. І коли оголосили кастинг в серіал "Школа", я подумала: "А чому б і ні?". Я знайшла кастинг-менеджерів "1 + 1" і виписувала їм в Фейсбуці, кидала свої резюме і фото та вірила, що все вийде. Мене запросили на кастинг і я шалено хвилювалася! Але все пройшло круто, мені дуже сподобалися зйомки і я закохалася в кінематограф.

– Як багато ти займаєшся, щоб бути у формі?
– Я займаюся вокалом сама і з педагогом, практикую різні цікаві фішки, які підглядаю у зарубіжних артистів. Кожен день намагаюся писати текст, багато читаю про досвід інших виконавців.

– Ти займаєшся спортом?
– Я дуже люблю спорт! Я тренуюся за допомогою програми Nike Training. Буває складно змусити себе займатися, але я намагаюся, а під час карантину додала пробіжки в лісі. Також я практикую інтервальне голодування і разом зі спортом за тиждень я скинула 3кг.

– Поділись за кадровою історією.
– У серіалі "Школа" у мене було кілька складних сцен. Нам потрібно було знімати на даху школи, на трасі, в трамвайному депо, коли над нами проїжджає трамвай - це були екстремальні зйомки і було лячно. Але були і смішні ситуації. У перший знімальний день я сильно хвилювалася. Ми повинні були зняти, як падає хлопець, а я тікаю по коридору. Ми планували зняти з одного дублю, адже падати доводилось просто на підлогу, але коли я тікала, то закрила двері прямо перед камерою і акторові довелося падати ще раз.

– У тебе є улюблена пара Nike?
– Мені дуже подобається мої нові Nike Rise 365, я в захваті від них!

– Якому стилю в одязі надаєш перевагу?
– Я дотримуюся кежуал стилю. Залежно від настрою можу одягнутися і спортивно, і в сукню з каблуками. Головне, щоб було красиво, а мені - комфортно.

converse-logo-56.png